RAADPLEGINGEN

De RAADPLEGINGEN kunnen plaatsvinden in :

1. Herent

Betlehemweg 1 B, 3020 Herent (foto) = kruispunt Kloosterweg - Betlehemweg
Wachtkamer en toilet zijn niet toegankelijk voor personen die een rolstoel gebruiken, inkomhall en spreekkamer wél.

Bereikbaarheid : gelieve àlle verkeersvoorschriften te volgen, dank U.

Per auto:
Respecteer strikt de snelheidsbeperking tot max. 20km/u in de woonwijk. 
Gebruik een gps. Komend van de Wilselsesteenweg of de Weggevoerdenstraat, neem de Sint-Jozefsdreef, vervolgens de Betlehemweg. Volg de Betlehemweg tot het einde = kruispunt met Kloosterweg. Ga links de verhoogde parking rond het gebouw op (foto). Rechts vóór U ziet U in zijaanzicht de reclamezuil vóór de praktijk. 
Er zijn twee privé parkeerplaatsen (foto) voorzien voor patiënten, - uitsluitend tijdens uw raadpleging -, naast de reclamezuil en de parkeerplaats met fietsenrek rechts. 
Dr. J. De Vogelaer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke schade, ongevallen en diefstal op de privé en openbare parkings rond het gebouw.

Per fiets:
De praktijk is gelegen naast het baksteenkleurig fietspad, richting Mechelen, langs de ‘Omleiding’ ( = steenweg Leuven – Mechelen) in Herent, ter hoogte van de reclamezuil (foto). 
Dit fietspad is niet de ‘fietssnelweg’ tussen Leuven en Mechelen langs het kanaal Leuven - Dijle! 
Een parkeerplaats met fietsenrek is beschikbaar in de open ruimte, naast de reclamezuil - uitsluitend tijdens uw raadpleging -. Het stallen van fiets of motor valt volledig onder de eigen verantwoordelijkheid. 
Dr. J. De Vogelaer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke schade, ongevallen en diefstal op de privé en openbare parkings rond het gebouw.

te voet vanuit het station Herent (+- 1,5km = +- 15 à 20 minuten) :
Volg de Wildemansweg tot de Wilselsesteenweg, volg deze naar rechts, ga de brug over de steenweg Leuven – Mechelen ( = de ‘Omleiding’) over. 
Vanaf de brug ziet U links op +- 150m de reclamezuil vóór de praktijk (foto). 
Het baksteenkleurig pad (foto) langs de ‘Omleiding’ ( = steenweg Leuven – Mechelen) in de richting van het kabinet is een fietspad, géén wandelpad. 
Volg de Wilselsesteenweg tot de Sint-Jozefsdreef aan uw linkerhand, volg de Sint-Jozefsdreef, neem vervolgens de derde links : de Betlehemweg. Volg de Betlehemweg tot het einde. Ga links de verhoogde parking rond het gebouw op (foto). Rechts vóór U ziet U in zijaanzicht de reclamezuil vóór de praktijk.

2. Hélécine

Voor wie het om redenen van tijdstip, locatie, parkeerproblemen of files gemakkelijker zou zijn, kan ook, naargelang de agendamogelijkheden, een afspraak gemaakt worden bij Dr. De Vogelaer thuis : rue du Moulin 1, 1357 Hélécine (afrit 26 op de E40 richting Liège / Luik, op 30 minuten van het centrum van Leuven, op 15 minuten van de splitsing E40-A314 in Bertem).