RAADPLEGINGEN

De RAADPLEGINGEN kunnen plaatsvinden in :

1. Herent

Groenstraat 87, 3020 Veltem (deelgemeente van Herent).
De Groenstraat is een zijstraat in de Stationsstraat vlakbij het treinstation van Veltem, de bushalte, en de apotheek; de Groenstraat 87 ligt op 800 meter hiervan.
Onderweg in de Groenstraat gaat u aan uw linkerhand achtereenvolgens de Blokstraat, Overstraat, Rozenlaan en Mastellestraat voorbij, u gaat verder in de Groenstraat, en volgt de oplopende huisnummers richting Kastanjebosstraat.

Plan :

Groenstraat 87, 3020 Veltem (Herent), is ook bereikbaar met :
- de auto (oude gps-systemen : breng in : Mastellestraat, nr. 73; ga verder in de Groenstraat tot nr. 87)
- per trein : Veltem is een halte van de stoptrein tussen Leuven en Brussel; raadpleeg a.u.b. de website van de NMBS http://www.belgianrail.be/nl/Home.aspx
- per bus : raadpleeg a.u.b. de website van De Lijn https://www.delijn.be/
De bushalte van lijn 352, die via de Brusselse steenweg rijdt, ligt in de Stationsstraat ter hoogte van het treinstation, op 800 meter van Groenstraat 87.
De bushalte van bus 652, die via Herent en de Ring rond Leuven rijdt, ligt eveneens in de Stationsstraat ter hoogte van het treinstation, op 800 meter van Groenstraat 87.
De bushalte van bus 358 ligt op de Brusselse steenweg ter hoogte van het ijssalon Crocantino, op 1800 meter van Groenstraat 87.
- per fiets : de Groenstraat 87 ligt tussen de fietsknooppunten 95 en 32, raadpleeg a.u.b. http://www.fietsnet.be/routeplanner/default.aspx

2. Hélécine

Voor wie het om redenen van tijdstip, locatie, parkeerproblemen of files gemakkelijker zou zijn, kan ook, naargelang de agendamogelijkheden, een afspraak gemaakt worden bij Dr. De Vogelaer thuis :
rue du Moulin 1, 1357 Hélécine (afrit 26 op de E40 richting Liège / Luik, op 30 minuten
van het centrum van Leuven, op 15 minuten van de splitsing E40-A314 in Bertem).